1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Romeo, Júlia és a sötétség

Szerző
Fordító

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 127 oldal
Sorozatcím: Európa Zsebkönyvek
Kötetszám: 49
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 11 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Tizenhét nyelven jelent meg eddig Otcenasek műve. Pavel, az érettségiző diák és Eszter, az üldözött zsidólány szerelmének története a németek megszállta Prágában - világsiker lett. A régi motivum oly tömör, kikristályosodott formába sűrítve jelenik meg a kisregényben, szembeállítva két fiatal életre és örömre vágyó gyöngéd és tiszta szerelmét az elvadult világ embertelenségével, ahogy az a legnagyobbaknak is csak ritkán sikerül. Az elnyomás, megszállás fojtogató légkörét kevés regény ábrázolta még ilyen egyszerű s mégis mélységesen drámai történettel, ilyen egyszerű és mégis megrendítően hatásos írói eszközökkel. És a megejtő szépségű szerelmi történetet éppen az író eszközeinek rendkívüli egyszerűsége és tisztasága emelte valójában szenvedélyes tiltakozássá az életet színeitől megfosztó, örömet, emberséget kilúgozó elnyomás ellen.

Jan Otcenásek

Jan Otcenásek műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jan Otcenásek könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv