984.917

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szalmaláng

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 254 oldal
Sorozatcím: Csíkos könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

És mit történt aztán? Először Palócz Vera szegedi gimnazista életre-halálra beleszeret Iharosban, aki Peer Gyntöt játssza a színházban. Aztán: még halálosabban beleszeret Kolozs Jánosba, a karmesterbe. Aztán? Kiderül hogy Kolozs János karmester is más, és Kolozs János agronómus is más, és akkor, amikor találkozik a tekintetük, és az első érzelmekkel teli szót váltják, abbamarad a regény... Addig azonban rengeteg fontos, életre szóló élmény, tanulság, kaland szövődik Vera életébe, hogy szinte magunk előtt látjuk a jövőjét - és minden Vera jelenét és jövőjét. De Janikovszky Éva a gyereklelkekhez és az emberhez jól értő közkedvelt írónő még a "mi történt azután"-ra ami minden fiatalt annyira érdekelt, a regény befejezése után is, választ ad szellemes epilógusában.
A két kiadásban elfogyott népszerű regény új köntösben jelenik meg a kicsit nagyobb lányok és a teenagerek szórakoztatására és elgondolkoztatására.

Janikovszky Éva

Janikovszky Éva műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Janikovszky Éva könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem