kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Sirály Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
| Oldalszám: | 215 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 21 cm |
| ISBN: | 963-727-617-3 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
| Japán konyha | |
| Elősó | 9 |
| Alapvető könyhai eszközök | 15 |
| A pálcikák eredete és használata | 21 |
| Az ételek felszeletelése | 27 |
| Terítés és tálalás | 33 |
| Az asztalnál | 37 |
| A japán konyhaművészet jellegzetes alapanyagai | 39 |
| Zöldségek a tengerből: az algák | 49 |
| A rizs elkészítésének művészete | 53 |
| Saláták | 71 |
| Levesek és tészták | 87 |
| Sashimi és sushi | 109 |
| Yakimono | 137 |
| Nabemono | 159 |
| Agemono | 171 |
| Nimono | 187 |
| Édességek a császár asztaláról | 197 |
| A japánok éltető itala: a tea | 205 |
| Fogalomtár | 209 |
| Receptmutató | 213 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.