1.034.879

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Jaroslav Lugs Handfeuerwaffen I-II.

Jaroslav Lug kézi lőfegyverei I-II. - Systematischer Überblick über die Handfeuerwaffen und ihre Geschichte/A kézi lőfegyverek és történetük szisztematikus áttekintése

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Militärverlag der Deutschen Demokratischen Republik
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 1.238 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Eredeti védődobozban. Az I. kötet tartalmazza a szöveges leírásokat, a II. kötet pedig a fekete-fehér képeket.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az alábbi kétkötetes mű Jaroslav Lug tollából a kézi lőfegyverek leírását, gyártásuk történetét, és a legjelentősebb feltalálók és fegyvergyártók életrajzát kínálja a kézi lőfegyverek és történetük iránt érdeklődők számára, elsősorban gyűjtők, múzeumok munkatársai, történészek és a fegyveripar szakemberei számára. Az anyag kategóriák és főcsoportok szerint került elrendezésre, melyeken belül az egyes fegyvereket ábécé- és kronológiai sorrendben osztották be, és a megnevezésüket, rendszerüket, a kaliberüket és a lőszerüket rövid leírással részletezték.

Tartalom

lőfegyverek, törénet, puskapor, háború

Jaroslav Lug

Jaroslav Lug műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jaroslav Lug könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv