860.104

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A mamutvadászok I-II.

Jégkorszaki bestseller

Szerző
Fordító

Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 1.011 oldal
Sorozatcím: A Föld gyermekei
Kötetszám: 3
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-254-463-2

Fülszöveg

A nagyszabású őskori regényfolyam, A Föld gyermekei harmadik kötetében folytatódik Ayla és Jondalar vándorlása.
Útnak indulnak a Lovak Völgyéből, és a közelítő tél elől a mamutojok földjén találnak menedéket, A hosszú hónapok alatt egyre közelebb kerülnek a mamutvadász nép tagjaihoz, akiket addig csak a Többiek névvel illettek. A mamutojokat olyannyira elbűvöli Ayla javasasszonyi tudománya, vadásztehetsége és varázslatos tűzgyújtó technikája, illetve Jondalar kőfaragó szakértelme, hogy maguk közé fogadják a vendégeket.
Ám a fagyos tél során Aylában ellenállhatatlan vonzalom támad Ranec, a mamutoj csontfaragó mester iránt, Jondalar lelkét pedig gyötrő féltékenység emészti. Mire kitavaszodik, a félreértések és ki nem mondott szavak egyre mélyebb szakadékot vernek a két fiatal közé.
Vajon mit hoz a tavaszi nagyszabású mamutvadászat és a Nyári Gyűlés? Kit választ végül Ayla? Az elragadó Ranecet és új családtagjait, a mamutojokat, vagy tovább vándorolva követi Jondalart az... Tovább

Jean M. Auel

Jean M. Auel műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jean M. Auel könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem