Az olvasóhoz | |
Amit a zabkorpáról tudni kell | 1 |
A zabkorpa rövid története | 2 |
A rostszegénytől a rostgazdagig az utóbbi száz esztendőben | 3 |
Afrikán túl | 5 |
A zabkorpa kutatások ma | 6 |
Mit ajánl ez a kalauz Önnek? | 7 |
Hogyan károsítja Önt a kolereszterin? | 13 |
Erőltetjük a pumpát | 14 |
A koleszterin-szükséglet | 14 |
A lerakódás problémája | 15 |
A zsíradékok csomagolva | 16 |
Négyféle zsír lerakódása | 17 |
Ami ifjút és időset egyaránt befolyásol | 19 |
Számok, amelyeket keresni kell | 19 |
Már a csecsemőknél | 20 |
Hibáztathatom-e Apámat? | 21 |
Szükségesek-e a gyógyszerek? | 22 |
A nagy koleszterin kutatás | 24 |
Természetes utak a koleszterin csökkentéséhez | 25 |
A vitaminkapcsolat | 26 |
A koleszterin és a stressz kapcsolata | 27 |
Praktikus tanácsok a koleszterinszint csökkentéséhez | 28 |
A zabkorpa diéta segít Önnek harcolni a jó egészségért | 31 |
Hogyan segíthet Önnek a rost? | 33 |
A kétféle rost | 34 |
Az epe felszívódása | 34 |
Tanulmányozzuk a tanulmányokat | 35 |
Felfedező úton a zabkorpa felé | 36 |
Mindez és a salakanyag is | 37 |
Mit tesz a rost? | 38 |
És mi van az Ön diétájával? | 39 |
Mi van a zabkorpás árukkal? | 40 |
Hogyan lehez több rosthoz jutni? | 42 |
Hogyan küzd a korpa a betegségek ellen? | 45 |
A vastagbél-rák | 46 |
Vakbélgyulladás | 47 |
A vastagbél-megbetegedések | 47 |
Aranyér, visszér, sérvek | 48 |
A gyomorfekélyek | 49 |
A szívrohamok | 50 |
Epekövek | 51 |
A felnőttkori cukorbetegség és az elhízás | 52 |
Általános diétakalauz | 55 |
A hirtelen diéta kockázata | 56 |
Jó és rossz falatok és italok | 57 |
Ön túlsúlyos? | 58 |
Mi mindent eszik Ön? | 59 |
Néhány meghatározása | 59 |
Ötletek az élelmiszer vásárláshoz | 62 |
A súlyvesztés trükkjei | 63 |
Hogyan kell követni a zabkorpa diétát? | 69 |
A kezdet kezdete | 69 |
A változások reményében | 70 |
Próbálja ki a bevezető periódust | 71 |
A terv megértése | 72 |
Figyelni kell a táblázatot | 73 |
Hogyan működika a diéta? | 74 |
A tíz napos Zabkorpa Diéta alapterve | 76 |
Ételek | 76 |
Első nap | 78 |
Második nap | 79 |
Harmadik nap | 80 |
Negyedik nap | 81 |
Ötödik nap | 82 |
Hatodik nap | 83 |
Hetedik nap | 84 |
Nyolcadik nap | 85 |
Kilencedik nap | 86 |
Tizedik nap | 87 |
Receptek és utasítások az Alap Zabkorpa Diétához | 89 |
Hogyan lehet házilag zablisztet készíteni? | 89 |
Hogyan lehet barna rizst készíteni? | 90 |
A "barna" sütemények | 91 |
Csirkesaláta | 92 |
Sütőben sült rizseshal | 93 |
Gyümölcssaláta | 94 |
Ropogós granola | 95 |
Sajtos makaróni | 96 |
Egybesült fasírt | 97 |
Házilag készült zabkorpás kenyér, vagy pogácsák | 98 |
Zabkorpás sütik | 100 |
Zabkorpás muffin, vagy puszedli | 101 |
Palacsinták | 102 |
Rizspuding | 103 |
Párolt alma | 104 |
Választható 7-napos zabkorpás diéta terve | 107 |
Első nap | 108 |
Második nap | 109 |
Harmadik nap | 110 |
Negyedik nap | 111 |
Ötödik nap | 112 |
Hatodik nap | 113 |
Hetedik nap | 114 |
Tegye hozzá a saját receptjeit | 115 |
Receptek a 7-napos variációs diéta tervhez | 119 |
Jeges alma | 119 |
Gabonapelyhek és gyümölcs | 120 |
Túró ananász öntettel | 120 |
Túró és őszibaracksaláta | 121 |
Párolt hal | 121 |
"Zsírszegény" tojás | 122 |
Dinnyekoktél | 122 |
Zabpehely és mazsola | 123 |
Ananászos narancssaláta | 123 |
Krumplileves | 124 |
Rizses csirke-csemege | 124 |
Csipkebogyótea | 125 |
Töltött paprika | 126 |
Tonhal-krokett | 127 |
Joghurtos gyümölcsturmix | 127 |
Zabkorpás diéta: II. terv nagyobb súlyleépítéshez | 129 |
Hogyan számítsuk ki ezeket a változásokat? | 130 |
Hogyan lehet megváltoztatni az adagokat az Alapdiétában | 132 |
Jobb élet a zabtermékekkel | 133 |
A szórás - az út a jó egészség felé | 133 |
Válasszon megfelelő ételeket | 134 |
Hogyan válasszon jó korpakenyeret a boltokban | 136 |
Hogyan befolyásolják a főzést a zabtermékek | 137 |
Újabb tippek a zabfélék felhasználásához | 138 |
Általános ötletek a zabfélék alkalmazásáról | 139 |
Reggelihez | 138 |
Ebédhez | 140 |
Vacsorához | 141 |
A zabfélék fogyasztása házon kívül | 141 |
Néhány praktikus tanács | 145 |
Mennyi az elegendő zabkorpa mennyiség? | 145 |
Az élelmiszerek összehasonlítása rosttartalom szempontjából | 147 |
Amikor jóbol is megárt a sok... | 148 |
Hogyan lehet megtalálni az Ön optimális rost szintjét | 149 |
Változások rostban | 149 |
Könnyen elsajátítható mértékegységek | 150 |
Az Ön napi korpaadagja | 151 |
Zabfélék vásárlása | 155 |
Mi az, amit keresnie kell... | 155 |
A korpán kívül | 161 |
Lenmag: az új magcsoda | 161 |
"Quinoa" magvacska az Andokból | 162 |
Kálciumot az Ön csontjainak | 163 |
Nátrium az Ön diétájában | 164 |
Mennyi sóra van szüksége? | 165 |
A só kiszámítása a receptekben | 166 |
Hogy is állunk az egészséges étellel? | 167 |
Víz, víz mindenütt: -valóban? | 168 |
Jó étkezés, jobb táplálkozás | 173 |
Főzzünk friss zöldségeket | 174 |
Az étvágyfalatokról | 176 |
A zöldségfélék elkészítése | 176 |
Ötletek tápláló salátákhoz | 183 |
Fűszeres salátaöntet | 185 |
Citromos öntet | 186 |
Savanyú-édes salátaöntet | 186 |
Dijoni salátaöntet | 187 |
Az egészséges életmód felé | 189 |
A gyakorlatok szórakoztatóak is lehetnek | 190 |
A testmozgás hasznos hatása | 191 |
Mesélje el nekünk sikerének történetét! | 192 |
Még egy utolsó szó | 195 |
Egészségügyi tárgymutató | 201 |
Főzési kisszótár | 208 |
Általános tárgymutató | 215 |