1.034.780

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tolvajbecsület

Szerző
Fordító

Kiadó: General Press Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 459 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-643-202-7
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A regény cselekménye 1993-ban játszódik, kényes és izgalmas politikai világhelyzetben: nem sokkal Clinton elnökké választása és az iraki háború befejezése után. A Moszad és a CIA összecsapása csakúgy megtalálható az izgalmakkal bővelkedő könyvben, mint az ügynökök és terroristák, a gyilkosságok és tömegmészárlások, a "bagdadi hóhér" és Szaddam Husszein alakja, de nem hiányzik belőle a két ember között fellobbanó, majdnem végzetessé váló szerelem sem.
A nagy kérdés: már a tolvajbecsület is kiveszett a világból? Vissza tudják-e szerezni az amerikaiak az ellopott Függetlenségi Nyilatkozatot július 4-ére, a Függetlenség Napjára, vagy Szaddam Husszein valóban elégetheti azt a világ szeme láttára ugyanezen a napon, Bagdad főterén?

Jeffrey Archer

Jeffrey Archer műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jeffrey Archer könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv