850.770

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Brigitte Bardot két élete

Szerző
Fordító
Róla szól

Kiadó: Delej Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 309 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN: 963-7696-60-1
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

Fülszöveg

"Asszony vagyok, mint akárki más. Van két fülem, két szemem, orrom és szájam. Érzek és gondolkodom, s mindezek mellett feleség és anya vagyok. De a lelkem mintha már nem volna az enyém. Sztárnak lenni, számomra olyan, mintha egy varázsló inasa volnék. Iszonyatos. Nem élhetek úgy, ahogyan szeretnék."
Mindezt 1960-ban írta le Brigitte Bardot, minden idők egyik legünnepeltebb filmcsillaga, a férfiak álma, nők millióinak irigyelt példaképe. A szex-szimbóluma, aki a lelke mélyén mindig gyerek maradt. Aki egyébre sem vágyott, csak nyugalomra és szeretetre.
39 évesen fordított hátat a filmezésnek és a világnak. Ekkor keződött második élete, amely nem kevésbé izgalmas, mint az első, csak másról szól. Állatvédelemről, beteg emberek megsegítéséről.
Jeffrey Robinson az első, s valószínűleg az utolsó, akinek Bardot föltárta élete titkait. Akinek sikerült bevennie a "Bardot Erődöt", a sztár megközelíthetetlen házát - és lelkét. A könyv nemcsak Brigitte-t szólaltatja meg, hanem férjeit,... Tovább

Jeffrey Robinson

Jeffrey Robinson műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jeffrey Robinson könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Brigitte Bardot két élete Brigitte Bardot két élete Brigitte Bardot két élete
Állapot:
1.230 ,-Ft
18 pont kapható
Kosárba