1.031.323

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vasas SC Évkönyv 2007

Szerkesztő

Kiadó: Vasas Média és Reklám Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 79 oldal
Sorozatcím: Vasas SC Évkönyv
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tavaly a Vasas centenáriumi évfordulójára készülve - hagyományteremtő szándékkal - évkönyvben foglaltuk össze az előző esztendő jeles eseményeit. Ezúttal második ilyen jellegű kiadványunkat... Tovább

Előszó

Tavaly a Vasas centenáriumi évfordulójára készülve - hagyományteremtő szándékkal - évkönyvben foglaltuk össze az előző esztendő jeles eseményeit. Ezúttal második ilyen jellegű kiadványunkat foghatják kezükbe a Vasas-család tagjai. Igyekeztünk a 2007-es esztendő minden jelentős - a klubbal és szakosztályainkkal kapcsolatos - történésére kitérni. Elsősorban természetesen a sportolóink eredményeivel, sikereivel büszkélkedünk, de számba vettük azokat a - sokszor háttérben zajló eseményeket is, melyek hosszú időre meghatározhatják a Vasas SC jövőjét.
Magyarországon egyedüli egyesületként öt felnőtt csapatunk szerepelt a 2006/2007-es szezonban az első osztályban, amelyből három szakosztályt a Vasas SC saját keretein belül működtet, míg a női kosárlabdánál 50 százalékos, a labdarúgóknál pedig kisebbségi tulajdonosként vagyunk jelen. Ez - fővárosi klubként - különösen figyelemre méltó!
Az év legnagyobb sikerének a vízilabda csapatunk bajnoki győzelmét tartjuk, hiszen 18 évet kellett várni az újabb önfeledt fürdőzésre a Komjádi uszodában. Nemzetközi porondon is voltak komoly sikereink. Világbajnokként köszönthettük egyesületünk két kardozóját, Nemesik Zsoltot és Szilágyi Áront, szenzációs idényt tudhat maga mögött a női világranglistán jelenleg 19. helyezett Szávay Ágnes, junior világbajnok lett a vízilabdázó Varga Dénes és Kincses Attila, és büszkék lehetünk Európa-bajnoki bronzérmes birkózóinkra, Barka Emesére és Wöller Gergőre, valamint Deák Bárdos Mihályra, aki olimpiai kvótát szerzett az idei világbajnokságon. Idehaza több felnőtt bajnoki címet szereztek atlétáink, birkózóink, ökölvívóink, vívóink. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv