A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Három ember kerékpáron

Regény

Szerző
Fordító

Kiadó: Uj Idők Irodalmi Intézet RT. (Singer és Wolfner)
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fővárosi Nyomda Rt. nyomása.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

- Szükségünk volna már egy kis változatosságra - szólt Harris s nagyot sóhajtott. Pipájából kiverte a hamut, még kényelmesebben helyezkedett el a karosszékben.
Ebben a... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

- Szükségünk volna már egy kis változatosságra - szólt Harris s nagyot sóhajtott. Pipájából kiverte a hamut, még kényelmesebben helyezkedett el a karosszékben.
Ebben a percben nyílt az ajtó és Mrs. Harris lépett a szobába. Ethelberta már türelmetlen, - közölte - a kis Clarence miatt is aggódik. (Persze, gondoltam, a nagynénje megint elvitte sétálni s az első cukrászdában teletömte édességgel. Ilyenkor aztán a gyerek csak egyszer kér ebédnél a pudingból s Ethelberta megrémül, orvost hív.) Különben is jó lesz sietnünk - fűzte hozzá Mrs. Harris - ha nem akarjuk elmulasztani Muriel magaírta színdarabját, a „Bolondok Házibálját".
- Azonnal jövünk - feleltük - csak elszívjuk a cigarettát, Muriel okvetlen várjon ránk. Mrs. Harris távozott; Harris, amint az ajtó becsukódott, visszatért elkezdett mondatához:
- Azt hiszem tudjátok, mire gondolok. Teljes kikapcsolódásra! George aféle „üzleti ügyet" ajánlott. Ez rávall; az ilyen menthetetlen agglegény azt képzeli, hogy a férjes asszonyok époly együgyűek, mint ő. Fogalma sincs a nők ravaszságáról. Volt nekem egy barátom, aki szeretett volna egyszer Bécsbe ruccanni, aféle „üzleti ügyben". A cég megbízta - magyarázta feleségének - utazzék el az osztrák főváros melletti bányákba s tegyen az üzemről jelentést, satöbbi, satöbbi. Vissza

Fülszöveg

Ebben a könyvében a szerző Három ember egy csónakban című, világhírű regénye hőseinek újabb kalandjait meséli el. A hősök egy kicsit közben megöregedtek, családot alapítottak, s most szabadságra készülődnek - Németországba. De nemcsak a hősök, azok fölött a megfigyelések fölött is eljárt kissé az idő, melyeket utazásuk során tettek. Viszont Jerome K. Jerome regényeiben úgysem a környezet leírásán van a hangsúly, hanem azokon a bájos, hihetetlen és roppant mulatságos kalandokon, melyeken hősei keresztülmennek. Ezek a kalandok pedig soha nem öregednek meg.

Jerome K. Jerome

Jerome K. Jerome műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jerome K. Jerome könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv