A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A sztárgyilkosok

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Téka Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 155 oldal
Sorozatcím: Krimi-kiskönyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 963-7392-13-0

Fülszöveg

Jerry Cotton az USA bűnügyi rendőrségének különleges ügynöke olyan nyomozó, aki egész életét a bűnözők világa: a gengszterek, a maffia elleni harcra áldozza. Kérlelhetetlen következetességgel, halálmegvető bátorságával több mint 50 ország krimikedvelő olvasóinak milliós táborát hódította meg.
A sztárgyilkosok Hollywoodban olyan híres filmrendezőket, befutott forgatókönyvírókat és népszerű filmcsillagokat zsarolnak, akik a közönség kedvencei. Ha valaki nem fizet, azt rövid úton "likvidálják". A nyomozás érdekében Cotton "dublőr-kaszkadőrnek" álcázza magát, mert csak így, kilétét eltitkolva, a színészt veszélyes helyzetekben helyettesítő másodszínész alakjában tudja titkos nyomozásait lefolytatni, s ezzel a sztárgyilkosok rejtélyét megfejteni. "Ez a 'kettős szereposztás' minden maradék erőmet lekötötte, mint ahogyan Amantha Turner is, Hollywood férfifaló szexbálványa, aki engem a sztárgyilkosok nyomára vezetett...", nyilatkozott Jerry.

Jerry Cotton

Jerry Cotton műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jerry Cotton könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A sztárgyilkosok A sztárgyilkosok A sztárgyilkosok

A borító enyhén kopott, a lapélek foltosak.

Állapot:
390 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba