819.730

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A festett madár

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 251 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-07-8287-6

Fülszöveg

A lengyel származású amerikai író leghíresebb műve, amely 1990-ben jelent meg először magyarul, döbbenetes hatású, az olvasót sokáig kísértő regény. Egy kisfiúról szól, akit Lengyelországban 1939 őszén, a világháború első heteiben egy távoli falu rejtekébe küldenek a szülei. A nevelőanya hamarosan meghal, a gyermek magára marad, és a következő négy esztendőben faluról falura kóborolva az emberi megaláztatás és az állati kegyetlenség számtalan formájának lesz elszenvedője, illetve tanúja. A bestiális borzalmak Kosinski olykor nyersen közvetlen, olykor szürreálisán tobzódó, olykor pedig költői leírásában szinte mitikus jelentőséget kapnak - egy olyan látomás részeként, amely a közösségtől és kommunikációtól megfosztott emberi lény lecsupaszított énjét kutatja a "sötétség mélyén".

Jerzy Kosinski

Jerzy Kosinski műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jerzy Kosinski könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem