837.215

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Az igazi Callas (dedikált példány)

monodráma

Szerző
Szerkesztő
Róla szól
Lektor

Kiadó: Alterra
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 50 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-978-522-9
Megjegyzés: Jeszenszky Iván szerző által dedikált példány. Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

Fülszöveg

Maria Callasról számtalan könyv jelent meg. A szerzők többsége - beleértve Callas volt személyes titkárnőjét is - kötetüket interjúkból, Callas baráti körében elmondott visszaemlékezésekből, családtagok, rokonok, ismerősök, tanárok, oktatók, volt kollégák, szenzációéhes újságírók tollaiból napvilágot látott cikkekből állították össze.
A könyvek javát olvasva az olvasó arra a következtetésre juthat, hogy Callas egy átlagos hanggal rendelkező, kibírhatatlan, rossz természetű, egoista, anyagias, önző, mindenki segítségére rászoruló egyén volt. Ha a sok jóakaró nem segítette volna Callast anyagilag, tanácsokkal, útbaigazításokkal stb., sem énekesként, sem emberként nem jutott volna oda, ahol a neve a mai zenetörténelemben található.
Amennyiben viszont az olvasó sorok között tud olvasni, rájöhet arra, hogy Callas jóakarói - sajnos beleértve a kiadványok többségének szerzőit is -, saját érdekből magukat próbálták anyagi, vagy morális okokból előtérbe helyezni. Ugyanis egy halott már nem... Tovább

Jeszenszky Iván

Jeszenszky Iván műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jeszenszky Iván könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem