1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Krishnamurti naplója

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Róla szól
Lektor

Kiadó: Amrita Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 134 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-923-414-1
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Jiddu Krishnamurti (1895-1986) kivételes története még kora gyermekkorában kezdődött. A kisfiút a Teozófiai Társaság néhány tagja „fedezte föl" egy indiai tengerparton. Az 1920-as években még ezrek gyűltek össze, hogy az „új Krisztus" előadásait meghallgassák, 1929-ben azonban - négy évvel korábban átélt megvilágosodása után - Krishnamurti egy drámai beszédében feloszlatta a köré gyűlteket, és végleg hátat fordított a Teozófiai Társaságnak. Ezt követően indult önálló spirituális tanítói útjára, mindvégig távol tartva magát a különféle szektáktól és dogmáktól. Krishnamurti egész életén keresztül hangsúlyozta, hogy nem akar követőket maga mellé. „Valaki mást követni mindig hibás döntés - bárki legyen is az, akit követni akarsz" mondta. Több, mint hatvan éven keresztül utazott a világban, hogy előadásokat tartson, amelyek fő üzenete az volt, hogy kizárólag az hozhatja el a békét a társadalmak számára, ha az egyéni szívekben és lelkekben végbemegy egy teljes átalakulás.

Jiddu Krishnamurti

Jiddu Krishnamurti műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jiddu Krishnamurti könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv