1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Falu a föld alatt

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 254 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"Ma nincs szükség arra, hogy az író különböző történeteket eszeljen ki. Könyvem olyan eseményekről szól, amilyenek valóban megtörténtek, gyakran még sokkal színesebb formában, mint ahogy leírtam. Dél-Morvaországban, a lignil-bányák vidékén az emberek százai bújtak a föld alá a visszahúzódó front elől. Az ő sorsuk szolgált elbeszélésem alapjául.
Mivel azonban az események, melyeket ezek az emberek átéltek, mély és általános érvényűek, megfosztottam őket helyi vonatkozásaiktól, hiszen az egyes személyek és osztályok ereje nemcsak egyetlen faluban mérkőzött meg egymással.
Egyébként ezek a föld alatt töltött napok bizonyos mértékben megszállásunk éveit tükrözik. Mindkét időszak tüzes öntvény-minta volt, melyben sok emberi sors pusztult el és formálódott újjá.
Jiri Marek"

Jiri Marek

Jiri Marek műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jiri Marek könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv