1.034.743

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A francia konyha

Szakácskönyv

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 253 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 19 cm
ISBN: 963-9602-57-4
Megjegyzés: Színes, egész oldalas fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"Legelső emlékeim ételekhez fűződnek. Sosem felejtem el, talán hároméves lehettem, amikor Mémée-vel, a nagyanyámmal palacsintát sütöttünk a vitré-i házban. Emlékszem a Noirmoutier szigetén töltött hosszú nyaralásokra, a kora reggeli vásárlásokra a piacon, vagy ahogy faszénparázson heringet készítünk a tengerparti fövenyen. A legtöbb emlékem ételek ízét, illatát idézi fel. Nekem elég egy maroknyi zöldfűszer vagy egy régi jó recept, és mennyi jó hely, mennyi jó ember jut eszembe!"
Joanne Harris
a Csokoládé írója

Tartalom

Előszó8
Saláták14
Levesek és ízes falatkák32
Halak68
Szárnyasok100
Húsok122
Zöldségek154
Desszertek180
Csokoládé214
Tárgymutató241
Receptek250
Köszönetnyilvánítás255
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv