1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A szív alakú doboz

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 403 oldal
Sorozatcím: Gabo - SFF
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-406-643-9
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"Jude-nak volt egy spéci gyűjteménye.
Stúdiója falán, a platinalemezei között a Hét Törpe bekeretezett karikatúrái függtek. A rajzokat a börtönbüntetését töltő John Wayne Gacy készítette... Tovább

Előszó

Részlet:
"Jude-nak volt egy spéci gyűjteménye.
Stúdiója falán, a platinalemezei között a Hét Törpe bekeretezett karikatúrái függtek. A rajzokat a börtönbüntetését töltő John Wayne Gacy készítette és küldte el Jude-nak. Gacy majdnem annyira szerette a békebeli Disney-rajzfilmeket, mint gyerekeket molesztálni. Majdnem annyira, mint Jude albumait.
Jude gyűjteményében volt egy koponya, egy paraszté, akin a tizenhatodik században koponyalékelést hajtottak végre, hogy a démonokat kiengedjék. Jude egy marék golyóstollat tartott a koponyába vágott lékben.
Volt egy háromszáz éves beismerő vallomása, a boszorkány aláírásával. „Beszétem biz én egy fekete kutyával, ki nékem aztat ígérte, hogy teheneket megmérgezend, lovakat megbokrosít és gyermekeket nyavalyássá teszen, csak hogy a lelkemet általadjam néki, én penig az alkut elfogadván őtet csecsemből szopni engedém."
A boszorkányt megégették." Vissza

Fülszöveg

Judas Coyne, a korosodó, zaklatott múltú rocksztár él-hal a bizarr holmikért: gyűjteményében megtalálhatóak a sorozatgyilkos John Wayne Gacy rajzai, egy tizenhatodik századi paraszt meglékelt koponyája és egy sokat használt hóhérkötél. Úgyhogy, amikor az asszisztense szól neki, hogy valaki az interneten árverésre bocsátott egy kísértetet, a zenész azonnal lecsap rá.
A postás a fekete, szív alakú dobozban nemcsak egy halott ember öltönyét hozza ki, hanem bosszúszomjas szellemét is. A kísértet eredetileg mostohaapja volt egy fiatal lánynak, akit a rocksztár durva bánásmódja öngyilkosságba hajszolt, most pedig csak egyvalamit akar: megölni Coyne-t és mindenkit, aki segít neki.
Az 1972-ben született Joe Hill népszerű, többszörös díjnyertes író, A szív alakú doboz, a Szarvak, a NOS4A2 és a Spóra című regények, valamint számos novella és képregény szerzője. A GABO Kiadónál hamarosan megjelenik Strange Weather című kisregényes kötete.

Joe Hill

Joe Hill műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Joe Hill könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv