kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 130 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 21 cm |
| ISBN: | 963-232-079-4 |
| Megjegyzés: | Az egyik szerző, Oláh Andor által dedikált példány. A könyv 71 fekete-fehér ábrával, fotókkal illusztrált. |
| Ajánlás | 7 |
| Bevezetés | 9 |
| Mit egyen a jógázó? | 11 |
| Gabonafélék | 12 |
| Zöldségfélék | 15 |
| Tejtermékek | 15 |
| Táplálkozási tanácsok | 16 |
| A helyes diéta | 18 |
| Menüjavaslatok | 20 |
| Étrendmódosítások | 21 |
| A sütés-főzésről | 23 |
| Hogyan ellenőrizhetjük, hogy helyesen táplálkozunk-e? | 24 |
| Évezredes indiai hagyományok | 27 |
| Írott szabályok | 28 |
| Bhagavad gita | 28 |
| Satkarmaszangrahah | 29 |
| Hathapradipika | 29 |
| Gheranda szamhitá | 29 |
| Az ajurvéda | 30 |
| Hagyományos jógaétkezés | 31 |
| Az ásramok főztje | 32 |
| Kínában és Japánban: só-zsin-dzsori, sokujo, Európában: makrobiotika | 33 |
| Szervezetünk kálium-nátrium háztartása | 34 |
| Arányok | 39 |
| Makrobiotikus nyersanyagok | 40 |
| Erdő-mező asztalt terít | 41 |
| Néhány főzésre különösen alkalmas növény | 49 |
| Mi vásárolható és hol? | 49 |
| Gyökérfélék | 51 |
| Hajtások, levelek, virágok | 52 |
| Egyéb nyersanyagok | 53 |
| Jógagyakorlatok emésztőrendszeri bántalmakban szenvedőknek | 57 |
| Mielőtt az edény a tűz fölé kerül | 67 |
| Gabona alapú ételek | 72 |
| Zöldségételek | 88 |
| Mártások, krémek | 101 |
| Levesek | 103 |
| Desszertek | 107 |
| Italok | 111 |
| Minilexikon | |
| Végszó (az orvos véleménye a jógaétrendről) | 119 |
| Irodalom | 125 |
| Receptkereső | 129 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.