799.110

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Két hazában hontalan

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Pallas Stúdió
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 542 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 963-9022-96-9

Fülszöveg

1964. augusztus 14. - A Berlint kettészelő fal harmadik születésnapja. Ezt a napot választotta néhány menekülő keletberlini, hogy átjusson az áhított szabad világba. Mert ezen a napon nem őrzik annyira a falat, a két világot elválasztó határt. Ezen a napon a fal ellen tüntetőket kell kordában tartani, hogy a kialakult kényes egyensúlynak semmiféle rendbontás ne ártson.
Ezen a napon jut át Nyugat-Berlinbe egy sötét múltú, de tiszta lelkű, kedves ember, akit Kelet és Nyugat, az egymásra acsarkodó két világrend titkosszolgálatai pokolbéli kalandokba taszítanak.
Bruno Knolle pokoljárását kísérhetjük nyomon a regény lapjain és közben megismerkedhetünk a város számos tipikus alakjával: az alagutakat építő elszánt férfiakkal, az őket finanszírozó üzletemberekkel, akik között álmodozó idealisták éppúgy lelhetők, mint céljaikért bárkin átgázoló, gátlástalan gazemberek.
De mindenekelőtt színes, élvezetes és megdöbbentő tudósítást kapunk arról, hogyan élték hétköznapjaikat a fal két oldalán... Tovább

Johannes Mario Simmel

Johannes Mario Simmel műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Johannes Mario Simmel könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Két hazában hontalan Két hazában hontalan
Állapot:
1.740 ,-Ft
9 pont kapható
Kosárba