A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Hívj be!

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 590 oldal
Sorozatcím: Vörös pöttyös könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-245-111-4

Fülszöveg

„Ha Rice művei operák, Lindqvisté punk alkotások." EVA JOHANSSON, SVD Kezdetben senki nem veszi észre, hogy a felfoghatatlan megjelent Blackebergben.
1981 késő ősze van, a peremvárosban a szokott módon zajlik az élet. De amikor a közelben egy tizenéves fiú lecsapolt vérű holttestére bukkannak, rituális gyilkosságról kezdenek suttogni.
Senki sem sejti, mi történik valójában. A tizenkét éves Oskar képzeletét megragadja a gyilkosság, de még jobban foglalkoztatja az új lakó. A szomszédba egy lány költözött. Összebarátkoznak. Egyre szorosabbá válik a kapcsolatuk. De a lányban van valami furcsa. Valami nagyon szokatlan. És csak éjszaka lehet találkozni vele.
A Hívj be! egyedülálló mű: nyomorúságos svéd külvárosban játszódó rémregény. Gyerekek számára szigorúan tiltott olvasmány szerelemről, kitaszítottságról, bosszúról és vámpírokról.
John Ajvide Lindqvist maga is Blackebergben nőtt fel, később bűvészként, színpadi humoristaként és forgatókönyvíróként tevékenykedett. A Hívj be! az... Tovább

John Ajvide Lindqvist

John Ajvide Lindqvist műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: John Ajvide Lindqvist könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Hívj be!
Állapot:
2.630 Ft
2.100,-Ft 20
13 pont kapható
Kosárba
Vasárnapokra ezt találtuk ki Önnek!