A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A sorozatos öngyilkosságok esete

Bűnügyi regény

Szerző
Fordító

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 196 oldal
Sorozatcím: Fekete Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A címben szereplő "öngyilkosságok" színhelye: a vadregényes Skócia, azon belül pedig egy düledező, ősi kastély; szereplői: a nem kevésbé ősi, ám régen elszegényedett Campbell-család kései leszármazottjai. A tét: egy harmincötezer forint értékű életbiztosítás - ha a család feje Angus Campbell, öngyilkos lett, az örökösök egy lyukas garast sem kapnak, míg ellenben ha meggyilkolták... Ám mindkét verzió tökéletesen valószínűtlen. Az ügyet súlyosbítja, hogy újabb "halálugrás" történik az ódon toronyszobából; a festői Coe-vízesés mentén, egy düledező erdei házacskában pedig akasztott emberre bukkannak. Rejtély rejtélyre halmozódik, mígnem színre lép Dr. Gideon Fell, a tohonya, ám éleselméjű tudós, és műkedvelő detektív.
A Campbell-nemzetség vérfagyasztó kalandjait számos vidám epizód tarkítja; a nagy meglepetés azonban, a műfaj szigorú szabályai szerint, itt is csak az utolsó oldalakon következik be, természetesen a tudós Dr. Fell közreműködésével.

John Dickson Carr

John Dickson Carr műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: John Dickson Carr könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv