820.341

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Lenn a folyónál

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: General Press Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 339 oldal
Sorozatcím: Világsikerek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-643-119-8

Fülszöveg

Adam Chase öt év önkéntes száműzetés után visszatér szülővárosába, az északkarolinai Salisburybe. Korábban úgy gondolta, soha nem megy haza rémisztő gyermekkori emlékeinek színhelyére, a Yadkin folyó partján fekvő családi birtokra, ám egykori barátja egy nap felhívja, és segítségét kéri. Adam először visszautasítja, majd mégis elindul, bár fogalma sincs róla, döntésének milyen következményei lesznek...
Évekkel korábban az esküdtszék egy gyilkossági ügyben ártatlannak nyilvánította, de a város erről másképp vélekedett. Visszatérésekor izzik körülötte a levegő, már az első nap csúnyán helybenhagyják, és ahogy telnek a napok, egyre több a gyilkosság körülötte... Nemcsak a rendőrség szemében válik egyre gyanúsabbá, hanem barátai és családtagjai is elpártolnak tőle.
Adamnek újra harcba kell szállnia neve tisztázásáért: vajon képes-e ártatlanságát bebizonyítani, hogy visszakapja az életét és szeretteit?
John Hart kiadónknál megjelenő, az Egyesült Államokban Edgár Allan Poe-díjjal... Tovább

John Hart

John Hart műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: John Hart könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem