1.034.684

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Marokkói kaland

Regény

Szerző
Fordító

Kiadó: Bárd Ferenc és Fia
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 182 oldal
Sorozatcím: Szép Írások
Kötetszám: 7
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: A borítólapot Fenyves Sándor tanár tervezte. Budapesti Nyomda (Neufeld Dezső) nyomása.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
Egy este - ha jól emlékszem, novemberben volt - az avignoni Hotel des Papes tornácán régi barátommal, a portással beszélgettem. Kedvetlenül nézte a csendes udvar magas... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
Egy este - ha jól emlékszem, novemberben volt - az avignoni Hotel des Papes tornácán régi barátommal, a portással beszélgettem. Kedvetlenül nézte a csendes udvar magas platánjait.
- Egyre nehezebb az élet itt Franciaországban, Monsieur. Különösen ami az idegenforgalmat illeti. Kutyarosszul megy. Tessék csak elképzelni: hatvan ágyunk van és csak két vendégünk; ön, Monsieur és még egy úr.
- Ha mi sem lennénk itt, becsuknák a szállodát?
- Dehogy, Monsieur, régi ismert ház ez. Harminc éve vagyok itt, végigharcoltam a háborút, a háború után visszajöttem és most társtulajdonosa vagyok a vállalatnak. Egyébként elnöke vagyok az avignoni frontharcos szövetségnek. Háromszor sebesültem meg. Vissza

Fülszöveg

Valamikor a harmincas évek elején egy csöndes avignoni szállodában két kalandvágyó angol hölgy megismerkedik a francia idegenlégió titokzatos tisztjével, Igor őrnaggyal, akiről az a hír járja, hogy orosz hercegi családból származik s hogy nincs nála vakmerőbb férfi az egész légióban. A tiszt egzotikus körutazásra invitálja a hölgyeket.
Így kezdődik a Marokkói kaland, amely pusztító szenvedélyekkel folytatódik s ki tudja, hogy ér véget...
John Knittel, a Via Mala és a Therese világhírű írója e művében is a rá jellemző lebilincselő stílusban kalauzolja végig olvasóit Észak-Afrika és az emberi lélek ismeretlen tájain.

John Knittel

John Knittel műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: John Knittel könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv