1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Érzéki utazás

Szerző
Fordító

Kiadó: Helikon Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 237 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-208-476-4
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Röviden könyvem szerkezetéről. A szöveg a könyv megszületésének idő- és térbeli koordinátái között bontakozik ki. A nyár már túljutott delelőjén, mikor elhatározta, szabadságot veszek ki, s lemegyek Provence-ba, ami - ahogy az olvasó majd látni fogja - szellemi (s az év egy részében tényleges) otthonom. Útközben az az ötletem támadt, hogy lejegyzek mindent, ami a különböző helyeken étkezés közben eszembe jut, mégpedig úgy, hogy az éppen magam körül látott helyszínekből és eseményekből indulok ki, s fel-felbukkanó emlékeimet, álmaimat, elmélkedéseimet fedő alatt, lassú tűzön addig párolom, míg az ízek és esszenciák összeérnek, mint a tökéletesen elkészített daube-ban. Remélem, ez olyan benyomást tesz majd az olvasóra, mintha sétára vinném magammal, andalgó, ötletszerű kószálásra, melynek a végén azonban mégiscsak eljutunk valahova.

John Lanchester

John Lanchester műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: John Lanchester könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv