A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

The one - A tökéletes pár

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 415 oldal
Sorozatcím: Dream válogatás
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-261-931-6

Előszó

Tovább

Fülszöveg


Meddig mennél el, hogy megtaláld az igazit?
Nem kell hozzá más, csak egy egyszerű DNS-teszt. Gyorsan mintát vesz az ember, és már össze is párosítják a DNS-párjával - azzal, aki genetikailag neki rendeltetett.
Ezt ígéri egy DNSPárod nevű alkalmazás. Egy évtizeddel ezelőtt egy nagyvállalat bejelentette, hogy megtalálták azt a gént, ami párosítja az . embereket a lelki társukkal. Azóta világszerte emberek milliói találták meg a DNS-párjukat. Azonban ennek a felfedezésnek megvannak az árnyoldalai: a teszteredmények miatt számtalan bárkapcsolat bomlott fel, valamint a feje tetejére állították a-klasszikus értelemben vett románcot, randevúzást és szerelemet.
Öt nagyon különböző ember kap értesítést arról, hogy megtalálták a DNS-párjukat. Mindegyikük hamarosan találkozni fog az igaz szerelmével. De nem minden fog „boldogan élni, amíg meg nem hal". Mert még a lelki társaknak is vannak titkaik. És némelyik bizony sokkolóbb, mint azt bárki sejtené í /
Ez a lebilincselő regény... Tovább
Fülszöveg Kép

John Marrs

John Marrs műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: John Marrs könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem