A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A vámpír/"A vámpír" és árnyéka/Mozi után

Szerző
Fordító

Kiadó: Dekameron Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 95 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9331-33-3
Megjegyzés: Egy kötetben három mű.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

'Aubrey becsukta a szemét, és rimánkodott, bárcsak csupán megviselt idegeinek rémlátomása volna ez, nem pedig a valóság. Ám amikor ismét oldalra nézett, megint csak Ianthét pillantotta meg, ahogy színtelen arccal fekszik mellette, nem mutatván az életnek semmilyen jelét - a nyakán és a mellén vér volt, a torkán pedig egy rettenetes, fogak tépte seb. Amint az emberek is észrevették ezt, a sebre mutogatva rémülten kiáltozni kezdtek: -Vámpír! Vámpír!

1816 nyarán, a Genfi-tó partján, a Villa Diadati lidérces épületében egy kis társaság rémtörténetek kitalálásával múlatta az időt. Az eseményeknek a két költőóriás, Byron és Shelley jelenléte mellett az ad irodalomtörténeti jelentőséget, hogy míg az ott kitalált történetekből Mary Shelley (a költő későbbi felesége) megírta legendás regényét, a "Frankenstein"-t, Byron orvosa és titkára, John W. Polidori megalkotta minden vámpírtörténet ősét, melyet most magyarul először, Benedek Szabolcs fordításában adunk közre.

Tartalom

John Polidori: A vámpír5
Regényi Huba: "A vámpír" és árnyéka47
Steven Nicholas Moses: Mozi után73
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv