1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

New Headway English Course - Elementary - Workbook without Key

Munkafüzet megoldókulcs nélkül - Elemi szint

Szerző
Grafikus
Fotózta

Kiadó: Oxford University Press
Kiadás helye: Oxford
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 88 oldal
Sorozatcím: New Headway English Course
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 28 cm x 22 cm
ISBN: 978-0-19-436667-0
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Modernebb, frissebb külsőt kapott az Elementary tankönyv. Mind grafikáiban, mind fényképek terén a mai nyelvtanulók ízlésének, érdeklődésének kíván megfelelni. Kilencven százalékban megújultak a tankönyvben található olvasmányok is. Bár maradt a könyv jól bevált felépítése, néhány újdonsággal mégis kiegészült. Új gyakorló feladatok A könyv végében található nyelvtani összefoglaló kiegészül nyelvtani feladatokkal is, ami azt jelenti, hogy az egyes fejezetekben és munkafüzetben elvégezhető gyakorlatok mellett további gyakorlásra van lehetőség. Music of English Új elemei az új kiadásnak a Music of English feladatok, melyek az angol nyelv hanglejtésére hívják fel a figyelmet. Íráskészség Részletesebb íráskészség fejlesztés külön oldalakon, a tankönyv hátsó részében. Összességében véve elmondhatjuk, hogy az egész könyv frissebb, fiatalosabb és dinamikusabb lett. Aki szerette a korábbi kiadást, az még inkább szeretni fogja az újat, aki pedig, nem szerette, annak szíves figyelmébe ajánljuk... Tovább

Fülszöveg

Modernebb, frissebb külsőt kapott az Elementary tankönyv. Mind grafikáiban, mind fényképek terén a mai nyelvtanulók ízlésének, érdeklődésének kíván megfelelni. Kilencven százalékban megújultak a tankönyvben található olvasmányok is. Bár maradt a könyv jól bevált felépítése, néhány újdonsággal mégis kiegészült. Új gyakorló feladatok A könyv végében található nyelvtani összefoglaló kiegészül nyelvtani feladatokkal is, ami azt jelenti, hogy az egyes fejezetekben és munkafüzetben elvégezhető gyakorlatok mellett további gyakorlásra van lehetőség. Music of English Új elemei az új kiadásnak a Music of English feladatok, melyek az angol nyelv hanglejtésére hívják fel a figyelmet. Íráskészség Részletesebb íráskészség fejlesztés külön oldalakon, a tankönyv hátsó részében. Összességében véve elmondhatjuk, hogy az egész könyv frissebb, fiatalosabb és dinamikusabb lett. Aki szerette a korábbi kiadást, az még inkább szeretni fogja az újat, aki pedig, nem szerette, annak szíves figyelmébe ajánljuk a New Headway legújabb, harmadik kiadását.
A tankönyvhöz tartozó munkafüzet, mely nem tartalmazza a megoldókulcsot.
Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal. Vissza

Tartalom

angol, nyelvtanulás, nyelvtan, elemi szint, szókincs, fejlesztés, gyakorlatok
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv