A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

4447/Fejünk felől a tetőt

Szerző

Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 469 oldal
Sorozatcím: Zsebkönyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 10 cm
ISBN: 963-15-2082-x
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Jókai Anna 1968-ban a 4447 című regényével jelentkezett először, s ezzel a helyrajzi számot jelentő könyvcímmel egy család széthullását rejtő könyvvel "robbant be" a magyar irodalomba, széles kritikai és olvasói elismerést szerezve. A regényből készült drámát (Fejünk felől a tetőt) a Szolnoki Szigligeti Színház játszotta, emlékezetes sikerrel.
Jókai Anna első munkájától máig nagy utat tett meg: tíz könyv, új és új kiadások, József Attila-díj, SZOT-díj, hazai és külföldi elismerés pályájának útjelzői, s közben nem csökkent olvasóinak szeretete sem.
Első regénye - immár negyedik kiadásban - változatlan érvénnyel térképez fel egy kétségbeesett, zárt világot, annak pusztulásra ítélt belső és külső életformáját. Szenvedély, gyűlölet, érzelem és hideg ész viaskodik a perifériára szorult Szapper család, Nusi néni házában. A közöny ellen lázít az izgalmas lélektani-társadalmi történet, a fennmaradás törvényét sugallja: "Változtasd meg élted!"

Tartalom

44475
Fejünk felől a tetőt347

Jókai Anna

Jókai Anna műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jókai Anna könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv