A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Gulliver kalandos utazásai

Szerző
Fordító
Grafikus

Kiadó: Tricolor Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 191 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-8352-54-x
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Kiadóra való feliratkozás

Fülszöveg

Gulliver kalandos utazásai 200 éve gyönyörködtetik a világot. A felnőttek számára az uralkodók és udvartartásuk dölyfösségét, szűklátókörűségét, intrikusságát és ostoba kardcsörtetését gúnyolva, a gyerekeknek meg színes mesét mondva, törpékről, óriásokról, fehér szőrű paripákról. Swift szatíráját Karinthy Frigyes a mű filozófiáját pontosan tolmácsoló fordítása juttatta el a magyar nyelvű idősebbekhez - a Swift-i mesét pedig Vajdafy Ernő ültette át gyermekeink ámulására.
Ugyanaz a mű, ugyanazok az utazások - a törpék, az óriások földjén - mégis kétféle könyv születhetett belőle. Gondolatgazdag életbölcselet az egyik, szivárványos fantasztikum - a gyerekeknek-, a másik.
A könyv, amelyet most a kezében tart a nyájas olvasó - az utóbbi változat: világot tágító, színező mese, az olvasást még gyakorló kisebbeknek. Fantáziát ébresztő kalandkönyv - a hajótörést túlélő orvosról a törpék és óriások földjén.

Jonathan Swift

Jonathan Swift műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jonathan Swift könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Gulliver kalandos utazásai Gulliver kalandos utazásai Gulliver kalandos utazásai Gulliver kalandos utazásai

A borító enyhén foltos, a lapélek elszíneződtek.

Állapot:
740 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba