932.745

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Nostromo (dedikált példány)

Tengerparti történet

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 532 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Rubin Péter fordító által dedikált példány.
Értesítőt kérek a kiadóról

Fülszöveg

A Nostromo Conradnak talán a legidőtállóbb - mindenesetre a legszínesebb, legizgalmasabb regénye. A történet egy képzeletbeli dél-amerikai országban, Costaguanában játszódik, és rengeteg szereplője van, a legkülönfélébb emberek: spanyolok, olaszok, indiánok, félvérek. De a legfontosabb szereplő talán egy ezüstbánya, amely valóságos mitológiai szörnyként befolyásolja minden ember s az egész ország életét. A szövevényes történet felépítésében Conrad már a XX. századi modern időtechnikát alkalmazza, és hasonlóképpen modern a lélekábrázolás is, amellyel az olasz Nostromo, az angol Gould és a többiek személyiségébe bevilágít.
Az először 1904-ben megjelent könyv azonban nemcsak irodalmi mérföldkőként jelentős, hanem ma is élvezetes olvasmány, és bepillantást nyújt egy forradalmakkal terhes, vajúdó világrész életébe és lelkébe.

Joseph Conrad

Joseph Conrad műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Joseph Conrad könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Nostromo (dedikált példány) Nostromo (dedikált példány) Nostromo (dedikált példány) Nostromo (dedikált példány) Nostromo (dedikált példány) Nostromo (dedikált példány)

A védőborító széle szakadozott, a lapélekkel együtt foltos.

Az előlapon a fordító, Rubin Péter névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
2.840 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba