A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A biokertész kalendáriuma

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 30 cm
ISBN: 963-232-203-7
Megjegyzés: Színes fotókat, illusztrációkat tartalmaz.

Fülszöveg

Boldog lehet az a kertész, akinek ilyen kalendáriuma van! Semmilyen más tevékenységet nem befolyásol az évszakok változása jobban, mint a kertészekét. Az évszakok határozzák meg a munkálatokat: a vetést, a faápolást, a növényvédelmet, az aratást, a termés betakarítását. Mindennek megvan a maga ideje.
Az évtizedek óta növényekkel foglalkozó kertésznek már a vérében van, mikor mit kell tennie. Akkor azonban, ha biológiai kertészkedésre akar átállni más nehézségek is adódhatnak. Az évszakok ugyanúgy váltakoznak, mint eddig, a kártevők ugyanúgy megjelenhetnek, a növényeket védeni kell, csak mindezt másképpen, más módon. Az új ismeretek gyors elsajátításához segít ez a biokalendárium.
A kalendárium megjelenésében nagy szerepe volt Josephus Heemskerknek, aki mint gyakorló biokertész, kutató és kereskedő már 20 éve tevékenykedik a Ruhr-vidéken (Európa egyik legiparosodottabb vidékén) a biológiai kertészkedésben.
A Mezőgazdasági Kiadó állandó tanácsadója a szakirodalom terén. Jó szemmel... Tovább

Josephus Heemskerk

Josephus Heemskerk műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Josephus Heemskerk könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem