1.034.669

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Míg el nem jöttél

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: General Press Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 385 oldal
Sorozatcím: Romantikus Regények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-643-031-3
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A zabolátlan és kissé hóbortos Sheridan Bromleigh kamaszlányból intelligens, kötelességtudó ifjú hölggyé válik. Szabad idejében különös világot teremt maga köré: romantikus történeteket olvas, és közben arról ábrándozik, hogy mindez a varázslat vele is megtörténik. Egy nap váratlan ajándékot kap: egy dúsgazdag lányt, Charise Lancastert kell elkísérnie hajón Londonba, a vőlegényéhez. Az út azonban nem alakul egyszerűen: Charise eltűnik, és Sheridannek nincs más választása, oda kell állnia a vőlegény elé, és be kell számolnia a történtekről. Miközben a hajót elhagyva Sheridan a vőlegényt keresi, olyan baleset éri, aminek következtében elveszti emlékezőtehetségét. Sherry sorsa ekkor vesz fordulatot, megelevenedni látszik mindaz, amit addig csak romantikus történetekben olvasott. De vajon valósággá lehet-e mindaz, amiről Sherry egész életében csak álmodozott? Valóság maradhat mindaz a boldogság, amelyben része van, ha egyszer visszatér az emlékezete?

Judith McNaught

Judith McNaught műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Judith McNaught könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv