A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Uj Lexikon I-VI.

A tudás és a gyakorlati élet egyetemes enciklopédiája 6 kötetben/A-Bra/Bre-Fény/Fer-Ira/Ire-Magy/Magy-Rea/Reb-Zsűr

Szerkesztő

Kiadó: Dante-Pantheon Kiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott kiadói egész vászonkötés
Oldalszám: 3.968 oldal
Sorozatcím: Uj lexikon
Kötetszám: 1-6
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal, színes térképekkel, kihajtható mellékletekkel illusztrálva. "Pátria" Irodalmi Vállalat és Nyomdai Részvénytársaság nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az UJ LEXIKON-nal évek sora óta az első olyan nagyobb arányú, egyetemes magyar lexikont adjuk a közönség kezébe, amely az első címszótól az utolsóig az élet mai képének megfelelően dolgozza fel az... Tovább

Előszó

Az UJ LEXIKON-nal évek sora óta az első olyan nagyobb arányú, egyetemes magyar lexikont adjuk a közönség kezébe, amely az első címszótól az utolsóig az élet mai képének megfelelően dolgozza fel az ismereteket és tudnivalókat. Kiváló szakférfiak és tudósok segítségével teljesen új címszóanyagot állítottunk össze az UJ LEXIKON számára. Célunk az volt, hogy az élő ismeretekről - akár a jelenre, akár a multra vonatkoznak - átfogó, minden problémát felölelő tárgyilagos képet adjunk. Mellőztük az elavult s ma már értéktelen címszavak holt ballasztját, amelyet régebbi lexikonok évtizedek óta hurcolnak magukkal.
Különös súlyt helyeztünk a tárgyi címszavakra s ezek közül is elsősorban azokra, amelyek a ma embere érdeklődésének előterében állanak. Az utolsó két évtizedben több történt, mint azelőtt emberöltőkön át. Arra törekedtünk, hogy a tudomány és politika kérdéseiben a legutolsó eseményekig bezárólag tájékoztathassuk a lexikon olvasóit. Bátran állíthatjuk, hogy az UJ LEXIKON a világ legújabb, legfrissebb egyetemes lexikona. A teljes munka egy év leforgása alatt jelenik meg és így elkerültük a veszélyt, hogy az utolsó kötet megjelenésekor az első kötet már elavult adatokat tartalmazzon. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI. Uj Lexikon I-VI.

A kötetek borítója kopottas, néhány lapjuk és lapéleik foltosak. Az I. és IV. kötet belülről megerősített példány, a II., III., V., VI. kötet kötése javított. A kötetek néhány lapján ceruzás aláhúzások találhatók.

Állapot:
12.000 ,-Ft
96 pont kapható
Kosárba
konyv