1.035.153

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

80 nap alatt a Föld körül

Szerző
Fordító

Kiadó: Alexandra Könyvkiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 207 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN: 963-367-091-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az emberek többsége nagyon szeret utazni, szeretné bejárni a Földet. Ismeretlen tájakat, embereket megismerni. Mr. Fogg Phileas azonban nem ilyen. Ő fogadásból utazik, be akarja bizonyítani, hogy körbe lehet utazni a Földet 80 nap alatt. Ezért aztán nemigen nézi meg a városokat, melyeken áthalad utazása során. Annál inkább érdeklődő a szolgája, Passepartout, aki vele tart az úton. A XIX. század végén játszódik a történet, melyből sok mindent megismerhetünk a korabeli Kelet és Nyugat világából - történelmi, kulturális, politikai eseményekről, szokásokról. Nem hiányzik a könyvből az izgalom sem. Az indulás előtti napokban egy londoni bankból valaki ellopott ötvenezer fontot. A személyleírás ráillik Mr. Foggra. Ráadásul a kézre kerítő kétezer font jutalmat kap, ezért Fix rendőrügynök nagyon szeretné letartóztatni Fogg Philest. S hogy a romantikát se nélkülözzük, Indiában kalandos körülmények között útitársuk lesz a gyönyörű, fiatal hindu hölgy, Mrs. Auda.

Jules Verne

Jules Verne műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jules Verne könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv