Háztartástan témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Politikai filozófiák enciklopédiája

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Kossuth Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 567 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 24 cm x 18 cm
ISBN: 963-094-416-2

Fülszöveg

Az angolszász világban klasszikusnak számító és most magyarul is megjelenő Blackwell enciklopédia, amely a politikatörténet és -elmélet Szókratésztől Rawls-ig terjedő teljes színskáláját átfogja, a legjobb tudományos igényű kézikönyv ebben a témakörben.
Szerzői, az angol és az amerikai egyetemek nemzetközileg elismert oktatói és kutatói elfogultságoktól mentesen, szakmailag igényesen, mégis közérthetően tárgyalják a politikai gondolkodás kulcsfogalait, megismertetnek a mai és múltbeli kiemelkedő politikai gondolkodók eszméivel, valamint ezek történelmi kialakulásának körülményeivel. A kötet nemcsak a nyugati politikai gondolkodást mutatja be, hanem bevezeti az olvasót a keleti politikai kultúrában is, az iszlám, a hindu és a kínai politikai gondolkodásba. Megbízhatóan eligazítja mind a szakembereket, mind a témakörben csak tájékozódni kívánókat a korunkat befolyásoló legfontosabb politikai eszmék, tanok és irányzatok világában.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem