845.146

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A királyért

A szerelem és a halál játéka I.

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Geopen Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 470 oldal
Sorozatcím: Juliette Benzoni művei
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 11 cm
ISBN: 978-963-9765-19-1

Fülszöveg

1792. június 20-án, miközben Párizs népe először töri be a Tuileriák palotájának kerítését, egy bretagne-i erdő mélyén Anne-Laure de Laudren, más néven Pontallec márkiné egyetlen gyermekét temeti el férje bizalmasának kíséretében. Ez utóbbi azt a megbízást kapta, hogy ölje meg a tizenkilenc éves fiatalasszonyt. Ám a férfi, aki szerelmes Anne-Laure-ba, bevallja neki az igazságot, és az édesanyjához akarja vinni. Anne-Laure visszautasítja az ajánlatot, és visszatér Párizsba, ahol kis híján meggyilkolják, majd megtudja, hogy a férje Provence grófja után akar utazni Koblenzbe, magára hagyva őt. Ráadásul később arra is rá kell döbbennie, hogy a márki az összes pénzét és ékszerét magával vitte. Egyedül maradva a forradalom mindent elsöprő forgószelében, Anne-Laure küzdeni kezd azok életéért, akiket szeret és tisztel.

A történelmi regényírás koronázatlan királynője, Juliette Benzoni Saint Mandéban él. A királyért címet viselő regény A szerelem és a halál játéka trilógia első kötete.

Juliette Benzoni

Juliette Benzoni műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Juliette Benzoni könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem