836.556

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Küldöttek

Szerző

Kiadó: Marana Tha 2000 Alapítvány
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 126 oldal
Sorozatcím: Marana Tha
Kötetszám: 45
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-7878-47-5

Fülszöveg

Fantáziaregény vagy prófécia? A közeljövőben játszódik vagy talán valamikor a 2000. év után? Az emberek egy része olyan képességekkel rendelkezik, amelyek eddig csak a modern mesék birodalmába tartoztak. Érintkeznek a szellemekkel, olvasnak mások gondolataiban, tárgyakat mozgatnak messziről, számítógépes rendszerekkel hatalmuk alatt tartják a Föld lakóit.
Olvashatunk egy titokzatos "Kormányzóról" is, aki diktátorként uralkodik a népek felett. S mindezt úgy teszi, mintha jót akarna mindenkinek. Valójában a legnagyobb rossz van készülőben: az ember teljes testi, lelki kiszolgáltatottsága. Mivel a diktátor a jólét ígéretével lép fel, legtöbben örömmel fogadják.
De egy maroknyi csoport - a könyvben "keresztesek" - ellenáll a diktátornak. Meri követni saját meggyőződését és értékrendjét, lerántja a leplet a "Kormányzó" hazugságairól.
Mi az igazi szabadság? Van-e és milyen küldetésünk van a világhoz? Mit kell tenni, ha fellép a diktátor? Szabad-e megalkuvónak lenni?
A fantáziaregény... Tovább

Julius P. S.

Julius P. S. műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Julius P. S. könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Küldöttek
Állapot:
780 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba