848.804

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Érintés

Touch/Denazen-regény

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 365 oldal
Sorozatcím: Vörös pöttyös könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-373-089-8

Fülszöveg

Amikor egy idegen fiú száguld le a töltésen, és éppen a lába előtt ér földet, a tizenhét éves, adrenalinfüggő Deznee Cross úgy dönt, kihasználja a lehetőséget, hogy felbosszantsa apját, ezért hazaviszi a titokzatos, jóképű, jégkék szemű srácot.
De valami nem stimmel Kale-lel. Még a zuhany alatt sem veszi le a lábáról Dez cipőjét, lenyűgözik az olyan tárgyak, mint egy DVD vagy egy váza, és mintha attól tartana, hogy a lány egyetlen érintésétől elporladna.
De egyszer csak megjelenik Dez apja, fegyverrel a kezében, és valahogy jóval többet tud Kale-ről, mint kellene. Dez rájön, hogy sokkal több van a fiúban - és az apja "ügyvédi irodája" is más -, mint az elsőre látszott. Kale a Denazen részvénytársaság rabja volt - egy olyan szervezeté, amely összegyűjtötte a "különleges" gyerekeket, akiket csak Hatosoknak neveznek, hogy fegyverként használja őket egy egész életen át.
Á, igen, és az érintése? Az halálos.
Dez és Kale mindenre elszántan csatlakozik a többi Hatoshoz, hogy legyőzzék... Tovább

Jus Accardo

Jus Accardo műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jus Accardo könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem