A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Kínai konyha

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 240 oldal
Sorozatcím: Szakácskönyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-973-154-7
Megjegyzés: Egészoldalas színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Kínában hagyományosan rendkívül fontos a kapcsolat a táplálkozás és az egészség között. A kínaiak a főzést inkább művészetnek tekintik, mint szükséges tevékenységnek, és csakugyan, a kínai ételek legalább annyira szemet gyönyörködtetők, mint amennyire jó az ízük. Gyors térhódításukban minden bizonnyal szerepet játszik az is, hogy a legtöbbjüket gyorsan és egyszerűen elkészíthetjük otthon is. A hozzávalók frissessége és a gyors keverve-rázva sütés garantálja, hogy bármikor pillanatok alatt elkápráztathassuk családunkat vagy barátainkat. Ehhez kínáljuk a legjobb hagyományos kínai recepteket.

Tartalom

Bevezető4
Levesek és étvágygerjesztők6
Főételek52
Tészta és rizs116
Zöldségek és köretek172
Desszertek218
Receptmutató240
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv