A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Sasok harca

Szerző
Fotózta

Kiadó: Magyar Repülő Sajtóvállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta az Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt. A képmelléklet felvételeit a szerző, Kelemen A. százados és a Honvéd Haditudositó osztály készítették.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ebben a könyvben csak azokat a harctéri repülőélményeket írtam meg, amelyeknél szemtanú vagy fültanú voltam. Ezek a sorok tehát nem nyújtják a magyar repülők 1943-ban a keleti fronton folytatott... Tovább

Előszó

Ebben a könyvben csak azokat a harctéri repülőélményeket írtam meg, amelyeknél szemtanú vagy fültanú voltam. Ezek a sorok tehát nem nyújtják a magyar repülők 1943-ban a keleti fronton folytatott harcainak összes adatait. A harctéri kalandok leírásánál sokszor a szereplő bajtársak eredeti kifejezéseihez ragaszkodtam, hogy a történet az élményszerűség, az átélés erejével hasson. Ezen a helyen hálás köszönetet mondok a parancsnokoknak és bajtársaknak, akik mind a haditudósítóknál, mind a könyv megírásánál segítségemre voltak.
A szerző. Vissza

Kádár Gyula

Kádár Gyula műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kádár Gyula könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv