Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

951.111

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Halálra ítélve

Versek

Szerző

Kiadó: Jókai Mór Városi Könyvtár
Kiadás helye: Pápa
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 76 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-450-449-3
Értesítőt kérek a kiadóról

Fülszöveg

1971. február 20-án születtem meg - ki tudja hányadszor. A szüleim örültek a pufók kisbabának aki voltam, s még nem is sejtették mennyi zűrrel fogok járni.
A kórházból ugyan egészséges csecsemőként adtak ki, de ahogy telt múlt az idő, nekem eszem ágában sem volt felállni. A szüleim hiába hurcoltak orvoshoz, csak az volt a válasz: "Kövér és lusta a gyerek!" Persze én tudtam, hogy nincs igazuk, de ekkor még nem nagyon tudtam megmagyarázni nekik, ez kérem nem lustaság, hanem bénaság. De az aztán a javából!
Később Anyu saját felelősségére bent hagyott egy kórházban, hogy vizsgáljanak ki. Pár hét alatt megállapították, hogy Werdnig-Hoffmann kórom van, s ezzel legkésőbb négy éves koromban meghalok - mivelhogy még senki sem élt vele tovább. Bár a szüleim megijedtek, engem hidegen hagyott az orvos megállapítása. Talán úgy éreztem, még dolgom van itt a Földön.
Innen már pörögtek az események. A nagyszüleim neveltek, felváltva maradtak otthon velem, mert teljes ellátásra szorultam. Az idő... Tovább

Kanizsai-Nagy Zsuzsanna

Kanizsai-Nagy Zsuzsanna műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kanizsai-Nagy Zsuzsanna könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Halálra ítélve Halálra ítélve

A borító enyhén foltos.

Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba