1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Karcag és környéke természeti értékei

Kerékpáros túraútvonalak

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Karcag Város Önkormányzata
Kiadás helye: Karcag
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. Kivehető térkép-mellékletet tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Üdvözlöm Önt Karcag, Berekfürdő, Kunhegyes, Kunmadaras és Nagyiván települések önkormányzatai és vendégszerető lakossága nevében.
Szíves figyelmébe ajánlom kiadványunkat, amelynek megjelentetését... Tovább

Előszó

Üdvözlöm Önt Karcag, Berekfürdő, Kunhegyes, Kunmadaras és Nagyiván települések önkormányzatai és vendégszerető lakossága nevében.
Szíves figyelmébe ajánlom kiadványunkat, amelynek megjelentetését azért vállaltuk, hogy az öko-turizmus és a természeti értékek iránt érdeklődő bel- és külföldi turistáknak megmutassuk városunkat és térségét, a régió határáig elhúzódó, a világörökség részét képező Hortobágyi Nemzeti Park védett növény- és állatvilágát, a puszta szépségét, különlegességét.
Szeretnénk, ha minél többen megismerkednének kulturális és népművészeti örökségünkkel, a népi hagyományokkal, a kun sajátosságokkal.
A kiadványban található térképen ökotúra útvonalak, jelzések is találhatók, amelyekkel a gyalogos, kerékpáros, lovas és szekeres túrázók tájékozódásához nyújtunk segítséget.
A túrák fáradalmait kipihenhetik a térség gyógyvizű fürdőiben és az uszodákban. A horgászat és vadászat kedvelői is hódolhatnak kedvtelésüknek. A gasztronómia iránt érdeklődők megkóstolhatják a kunsági ízeket, a híres birkapörköltet, a bojtáravatót és a kunsági kalácsokat.
Hagyományainkat jobban megismerhetik, ha résztvesznek a már országosan is ismert rendezvényeinken, a birkafőző-versenyen, a lovasnapok eseményein és a Nagykunsági Kulturális Napok rendezvényein.
Látogasson el térségünkbe, fedezze fel városunk és a régió látnivalóit, s térjen vissza újra!
Kellemes túrázást, kikapcsolódást, hasznos időtöltést kívánok minden kedves látogatónknak. Vissza

Kapocsi István

Kapocsi István műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kapocsi István könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv