1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Csavargó voltam

Kalandos útleírás

Szerző

Kiadó: Kisgörgényi Bartha Ferenc Kiadása-Unio Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 282 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: A szerző fekete-fehér, egész oldalas rajzaival illusztrálva. "Kerékpáron Afrikába" teljesen átdolgozott és bővített kiadása. Radics Vilmos könyvnyomtató műhelye nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

"Nem tudok szebbet elképzelni az utazásnál! Mert képzelje el: szabadon viteti magát az ember a széllel, arra, amerre vágyai viszik. Mennyi örömet és boldogságot jelent, ha az... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

"Nem tudok szebbet elképzelni az utazásnál! Mert képzelje el: szabadon viteti magát az ember a széllel, arra, amerre vágyai viszik. Mennyi örömet és boldogságot jelent, ha az ember nem egy meghatározott terv szerint utazik, hanem arra megy, amerre jólesik.
Mennyi izgató van abban, mikor nem tudom, hogy holnap hol leszek és még kevésbbé azt, hogy merre holnapután. Milyen vidékeken és országokban fogok keresztül barangolni, milyen kalandokban lesz részem.
Igaz, hogy ez már nem is utazás, hanem inkább csavargás. Mert utazás alatt egy vasút-, hajójegyek és tervek által megkötött valamire gondol az ember. Mert ez az utazás. Átszállások és csatlakozások percnyi pontos beállítottságának tervszerű lebonyolítása, melynek eredményeképpen a legkedvesebb események elől rohan el az ember, hogy le ne késsen a hajóról. Ez az utazás. A csavargás azonban egészen más dolog. Persze nem városi értelemben. A földgolyót keresztül-kasul csavargók óriási tömegei nem egyeznek azokkal a mocskos és gyakran iszákos alakokkal, akiket a nagyvárosokban ezzel a szóval illetnek." Vissza

Tartalom

Földrészeken, országokon szivárognak keresztül kasul minden terv nélkül, de pontosan mégis arra, amerre a szívük viszi őket.

Kaposy K. Ödön

Kaposy K. Ödön műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kaposy K. Ödön könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv