1.031.464

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Utazás a szürke folyón

Szerző

Kiadó: Erdélyi Szépmíves Céh
Kiadás helye: Kolozsvár
Kiadás éve:
Kötés típusa: Halina kötés
Oldalszám: 400 oldal
Sorozatcím: Az Erdélyi Szépmíves Céh Jubileumi Díszkiadása
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Révai nyomda nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Orosz és angol regényekben találunk annyira jellegzetes, különc figurákat, mint Karácsony Benő új regényében. Hőse, Sebestyén Károly vidéki gyógyszerész, esetlenül bukdácsolva a számára érthetetlen, ravasz emberi fortélyok közepette, azonban túl minden kicsúfoltatáson és megcsalatáson, rendületlenül hisz az emberi jóság és okosság felülkerekedésében. Elképzelhetetlennek tartja, hogy a békére rendelt ember ne látná be, hogy a tartós, kényelmes és biztos emberi együttélés érdekében, egyszerűnek, szelídnek és igazságosnak kell lenni. Karácsony naplószerű tényekből építette fel regényét. A valóság legapróbb derűs forgácsát vagy sebző szilánkját egyformán szerves részként építi a regény cselekményébe. Fanyar és bölcs humora szellemes derűvel és jóleső melegséggel világítja be alakjait, s egy pillanatig sem hagyja cserben. A komolynak és derűsnek ez a biztos egyensúlya rendkívül kellemes olvasmánnyá teszi Karácsony Benő új regényét.

Karácsony Benő

Karácsony Benő műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Karácsony Benő könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv