A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Az Ördög tartja a gyertyát

Sejer felügyelő történetei

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Scolar Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 317 oldal
Sorozatcím: Scolar krimik
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 11 cm
ISBN: 978-963-244-195-5

Fülszöveg

"Látta valaki Andreast? - a jóképű fiú eltűnése misztikus mindenki számára, még elválaszthatatlan haverja, Zipp sem érti, mi történhetett vele. Hiába keresi a rendőrség, hiába adnak fel újsághirdetést, senki sem tudja, hol lehet. Sejer felügyelő kérdései felzaklatják Zippet, és örökösen felidézik benne a barátjával töltött utolsó közös este megrázó emlékeit - amikor a könnyű és gyors pénzszerzés reményében érnyként követtek egy idős nőt, majd Andreas késsel a kezében belopakodott az asszony házába, és a következő pillanatban már el is tűnt. Zipp idegesen várakozott az udvaron a barátjára, aki soha többé nem bukkant fel.
A norvég "krimikirálynő" a jellegzetes "fossumos" stílusjegyet - a bűnös és az áldozat gondoskodásmódjának dermesztően valósághű ábrázolását - Stephen King thrillerhagyományait követő cselekménybe ágyazza, és elsőrendűen világítja meg a bűn hatalmába került gondolkodás mibenlétét.
Vigyázat! - sohasem szabad hinni a látszatnak: az emberek nem olyanok, amilyennek... Tovább

Karin Fossum

Karin Fossum műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Karin Fossum könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem