766.382

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A természet és az élet megértése

A szeretet és a szenvedésmentes élnitudás művészete/Életreceptkönyv II./Lélegzünk és létezünk

Szerző
Lektor

Kiadó: Artis Kereskedelmi és Szolgáltató Kulturális Kisszövetkezet
Kiadás helye: Miskolc
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 123 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

Fülszöveg

Miért kapta a Te módszered az ETKA JÓGA" nevet?
Miben tér el más jógarendszerektől?
Mert világviszonylatban újszerű, egyéni megfigyelésekre épül és az egészséges embernek épp úgy meglepő eredményeket hoz mint annak aki a fekhelyéről sem tud lejönni önállóan, de még az elméje ép.
Abban tér el más módszerektől, hogy az élettanilag helyes gerinctartás nemcsak a meditatív tréning vagy más gyakorlatok végzése alatt, hanem elsősorban a mindennapi tevékenységünk közben elengedhetetlen.
Visszaszerezzük azt az évezredek folyamán elveszett természetes mozgáskészségünket, ami minden gerincesben megvan, hogy érezzük a gerincünk finom laza mozgását, minden mozdulatnál. Az izmaink játékát a gerinc körül. Érezzük és tudatosan irányítjuk a légzésünket, a vérkeringésünket, minden izmunkat, minden gondolatunkat, minden életműködésünket.
A gerincünk meghatározott pontjain való mozgáskészség elérése, a vérkeringésünk mindenkori igényszerinti frissentartásának a képessége elmondhatatlan élménnyé,... Tovább

Kártyikné Benke Etka

Kártyikné Benke Etka műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kártyikné Benke Etka könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem