1.034.879

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

L'ecsó - Ó, bratyó!

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus

Kiadó: Egmont-Hungary Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 23 oldal
Sorozatcím: Disney-Pixar
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-628-736-8
Megjegyzés: Színes illusztrációkat gazdagon tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a füzetből:

"Sziasztok! Emile vagyok, a nagyobbik patkány. Látjátok ott jobbra azt a komoly kis krapekot? Ő Remy. A bátyám. Tudom, tudom, most azt mondjátok: én vagyok a nagy, ő a pici.... Tovább

Előszó

Részlet a füzetből:

"Sziasztok! Emile vagyok, a nagyobbik patkány. Látjátok ott jobbra azt a komoly kis krapekot? Ő Remy. A bátyám. Tudom, tudom, most azt mondjátok: én vagyok a nagy, ő a pici. De ő az idősebb, vili? Különben ez a történet rólunk szól - életünk egy szeletéről.
Hajdanában-danában a bátyámmal, Remyvel vidéken éltünk egy idős hölgy házának a padlásán. Ekkoriban jöttünk rá, hogy Remynek van ízlése a jó étkekhez, és elképesztően kifinomult a szaglása. Meg tudta különböztetni az ehetőt az ehetetlentől, és kiszagolta, hogy mit lehet biztonságosan elfogyasztani. Szép teljesítmény egy kis patkánytól, nemde?" Vissza

Fülszöveg

Remy és Emile semmiben sem hasonlít egymásra. Remy csak a különleges ételeket szereti, míg Emile mindent ehetőnek tart. Remy arról álmodozik, hogy híres szakács lesz, Emile-nek csak az evésen jár az esze. Ők ketten a furcsa pár, de testvérek, és ragaszkodnak egymáshoz jóban-rosszban. Ó, bratyó!
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv