849.930

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Kegyetlen emlékek

Szerző
Fordító

Kiadó: General Press Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 324 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-7548-86-6

Fülszöveg

A regény két főhőse Raven Winter és Holly Elliott borzalmas gyermekkori élménnyel indulnak az életbe. Mégis sikerül legyőzni a hátrányt, és életük úgy alakul, hogy segítsék egymást.
Raven Winter látszólag mindent elért az életben: gyönyörű, sikeres és gazdag. Hollywood egyik legjobb ügyvédje. A leghíresebb sztárok dollármilliós szerződéseit intézi a stúdiókkal, de a lelke mélyén ugyanaz a sebezhető kislány maradt, aki boldogtalan gyerekkorában oly kétségbeesetten vágyott a szeretetre, amit azóta is hiába keres a férfiak karjában. Egy nap azonban megismerkedik valakivel. Holly Elliott pedig egy szörnyű tragédia emlékei elől menekülve új néven, új életet kezd egy eldugott alaszkai kisvárosban, és sikeres bestseller-író lesz belőle. Amikor Jason Cole, a híres színész és rendező megvásárolja egyik regényének filmjogait, Holly Hollywoodba utazik, hogy találkozzon vele... Kiszabadíthatja-e a szerelem a két hősnőt a kegyetlen emlékek fogságából?

Katherine Stone

Katherine Stone műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Katherine Stone könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Kegyetlen emlékek Kegyetlen emlékek Kegyetlen emlékek

A védőborító enyhén töredezett, elszíneződött. A borító sérült, elszíneződött.

A lapélek színezettek.

Állapot:
1.230 ,-Ft
6 pont kapható
Kosárba