Több mint 59.000 kötet Vallás témakörben , 20% kedvezménnyel!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A mennyei atya szeret minket

Szerző
Grafikus
Lektor

Kiadó: Szent István Társulat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 63 oldal
Sorozatcím: Római katolikus hittankönyvek
Kötetszám: 1
Nyelv: Magyar 
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN: 963-360-048-0
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal. Melléklettel.

Fülszöveg

Katolikus Szülők!
Szeretettel adom kezetekbe ezt a könyvet, amelyet a még olvasni nem tudó gyermekek és az olvasni tanulók, az első osztályosok számára írtak. Adjátok ti is a kicsik kezébe. A képek kapcsán mondjátok el nekik hitünk tanításait. Segítsetek nekik, hogy ők is elmondják és énekeljék a kis verseket.
Szakítsatok időt gyermekeitek vallásos nevelésére, hogy lelkileg is formálódjanak és fejlődjenek, katolikus vallásunk elvei szerint. Minden megkeresztelt gyermek Isten gyermeke lett. A keresztségben kapott kegyelem ne sorvadjon el bennük, ezért szóval és példával arra tanítsátok őket, hogy Krisztus-hívők módjára éljenek.
A szentírás meghatóan írja le, hogyan vitték az édesanyák gyermekeiket az Úr Jézushoz. Ő titeket is vár. Várja gyermekeiteket! Hozzá viszitek, ha e könyv szerint nevelitek a keresztény életre. Hogy buzgóságtokat Isten kegyelme kísérje, azért imádkozik értetek, s adja reátok és gyermekeitekre főpásztori áldását.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A mennyei atya szeret minket A mennyei atya szeret minket A mennyei atya szeret minket A mennyei atya szeret minket A mennyei atya szeret minket

A borító kissé kopott, sérült.

Melléklet nélküli példány.

Állapot:
680 Ft
270,-Ft 50 20
5 pont kapható
Kosárba
Vasárnapokra ezt találtuk ki Önnek!