Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!
A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Katona József Színház 2014/2015.

Programfüzet

Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Katona József Színház Nonprofit Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 89 oldal
Sorozatcím: Katona József Színház
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal és egy kihajtható melléklettel illusztrált programfüzet.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"A két Korea újraegyesítése nem a politikáról szól. Nem Koreáról és nem is Magyarországról. Mindenhol és mindenkire érvényes, egyszerre tragikus és komikus szituációkat mutat, egy francia... Tovább

Előszó

Részlet:
"A két Korea újraegyesítése nem a politikáról szól. Nem Koreáról és nem is Magyarországról. Mindenhol és mindenkire érvényes, egyszerre tragikus és komikus szituációkat mutat, egy francia újság „az emberi kapcsolatok fanyar kaleidoszkópjának nevezte. „A két Korea újraegyesítése egymástól független pillanatfelvételek sorozata. Ezek a ironikus-humoros történettöredékek leginkább olyanok, mint az egy témára írt novellák" - írja a darabról a szerző.
Joel Pommerat a mai francia színház egyik legizgalmasabb alkotója, író, rendező, színházigazgató. Csak saját darabjait rendezi, munkamódszerének alapja a színészekkel közös folyamatos kísérletezés és improvizáció. Negyvenedik születésnapján különös akcióba kezdett: megígérte társulata színészeinek, hogy negyven éven át minden évben új darabot ír nekik, amelyet aztán közösen színpadra állítanak. A kísérlet 2004 óta tart.
Pommerat és a társulat Peter Brook színházában, a Théatre des Bouffes du Nord-ban, illetve a párizsi Odéonban és a brüsszeli Nemzeti Színházban is dolgozott, dolgozik. A két Korea újraegyesítését az Odéonban mutatták be, 2013-ban." Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Katona József Színház 2014/2015. Katona József Színház 2014/2015. Katona József Színház 2014/2015. Katona József Színház 2014/2015. Katona József Színház 2014/2015.
Állapot:
1.240 Ft
930,-Ft 25
6 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!